Advokat Oslo

Litt om Advokatfirmaet RUV og advokatioslo.no

Advokat Oslo

Gjennom å bruke kontaktskjemaet på siden, eller gjennom å gå inn på våre firmasider http://www.ruv.no, kan vi sette deg i kontakt med våre dyktige advokater og advokatfullmektiger i Oslo. Vi vil i samsvar med Advokatforeningens anbefalinger kunne tilby en gratis vurdering av saken din i opptil en halv time, for å vurdere om det er formålstjenlig å gå videre med saken.

Advokatfirmaet RUV driver allmennpraksis innenfor de fleste rettsområder, og har hyppige oppdrag for domstolene, fylkesnemndene mv. Firmaet driver også med familiemekling og advokatmekling i et betydelig omfang. Vi holder til i Ruseløkkveien i Vika i Oslo, og derav navnet RUV. RUV er også et gammelnorsk ord , som betyr «omfang, vidde».

Vi tilbyr juridisk bistand og generell rådgivning innenfor blant annet familierett, barnerett, barnevernsrett, arverett, fast eiendom, erstatningsrett og kontraktsrett, samt strafferett og forretningsjuss. Har du behov for advokat i Oslo, hører vi gjerne fra deg om det er noe vi kan hjelpe deg med!

Se firmaets nettside http://www.ruv.no for mer informasjon.