Advokat Østlandet

Advokat i Sarpsborg og på Eidsvoll

Advokat Østlandet

Advokatfirmaet RUV har også advokater med kontor i Sarpsborg og på Eidsvoll. På den måten er vi i stand til å møte våre klienter også nærmere der de bor i Østfold eller på Romerike/Akershus.

Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet på siden, eller gå inn på våre firmasider http://www.ruv.no. Vi kan der sette deg i kontakt med våre dyktige advokater og advokatfullmektiger med tilhold i Sarpsborg og på Eidsvoll. Vi vil i samsvar med Advokatforeningens anbefalinger kunne tilby en gratis vurdering av saken din i opptil en halv time, for å vurdere om det er formålstjenlig å gå videre med saken.

Advokatfirmaet RUV driver allmennpraksis innenfor de fleste rettsområder, og har hyppige oppdrag for domstolene, fylkesnemndene mv. Firmaet driver også med familiemekling og advokatmekling i et betydelig omfang. Sarpsborgkontoret ledes av advokat Jørgen Klaveness og holder til i Tuneveien 87, 1712 Grålum. Firmaets avdeling på Eidsvoll holder til i kontorene til advokat Gjermund Pekeberg i Sundgata 1 2080 Eidsvoll, og ledes av advokat Robert Voldhuset.

RUV tilbyr juridisk bistand og generell rådgivning innenfor blant annet familierett, barnerett, barnevernsrett, arverett, fast eiendom, erstatningsrett og kontraktsrett, samt strafferett og forretningsjuss. Har du behov for advokat på Østlandet (Akerhus/Østfold), hører vi gjerne fra deg om det er noe vi kan hjelpe deg med!

Se firmaets nettside http://www.ruv.no for mer informasjon.